Översikt över Onyx Pedestal Accessory

Onyx pedestal

Tillbehörsöversikt

Onyx kan användas för enkel eller dubbel installation av Wallbox.

Onyx-stolpen kombinerar material, teknik och konst. Stål och högpresterande glas förs samman för att skapa den mest avancerade återladdningslösningen som finns just nu. Genom sin konstruktion erbjuder denna laddstolpe unika och flexibla lösningar för den enklaste installationen av Wallbox-laddare.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2