Oversikt over tilbehør på Onyx Pedestal

Onyx pedestal

Oversikt over tilbehør

Onyx tillater en mono- eller dobbel installasjon av Wallbox-laderen.

Onyx-sokkelen kombinerer materialer, teknologi og kunst. Stål og høytytende glass er brakt sammen for å skape den mest avanserte ladeløsningen som finnes akkurat nå. Med sine forskjellige kombinasjoner, muliggjør sokkelen unike og fleksible løsninger som gjør installasjonen best mulig for Wallbox-ladere.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2