EIFFEL Pedestal Accessoire overzicht

Eiffel pedestal

Accessoire overzicht

Het nieuwe EV-oplaadvoetstuk van Wallbox voor enkelvoudige of dubbele montage.

Eiffel is een elegante oplossing voor vrijstaande oplaadstations op elke parkeerplaats. Het voetstuk biedt een unieke en flexibele montageoplossing voor een probleemloze installatie van je opladers.

Het voetstuk wordt gebruikt als steunaccessoire voor de installatie van:

• Pulsar/Pulsar Plus
  • Copper SB
  • Commander 2

Meer hulp nodig?

De Wallbox Academy Training & Certificering-oplossing is een eendaagse, immersieve ervaring op Wallbox-kantoren in Barcelona of Madrid of op de kantoren van onze partners… Een overzicht ontvangen van alle producten en diensten van Wallbox. Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op