Oversikt over tilbehør til EIFFEL Pedestal

Eiffel pedestal

Oversikt over tilbehør

Wallbox sin nye EV-sokkel for enkel eller dobbel montering.

Eiffel er en elegant løsning for frittstående ladestasjoner på enhver parkeringsplass. Sokkelen gir en unik og fleksibel monteringsløsning for den mest bekvemmelige installasjonen av laderne dine.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Pulsar/Pulsar Plus
  • Copper SB
  • Commander 2

Trenger du mer hjelp?

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss