Een geplande oplaadsessie maken met uw Copper C

Beheer uw verbruiks- en oplaadkosten door het programmeren van uw laadsessies om uw auto te herladen wanneer dit voor u het beste uitkomt.

1. Inleiding

Soms is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw oplaadstation alleen op een bepaald tijdstip gedurende de dag of nacht laadt. Mogelijke redenen hiervoor zijn:

• U hebt verschillende elektriciteitstarieven, afhankelijk van het tijdstip van de dag
  • U wilt alleen opladen tijdens perioden van laag verbruik van andere apparaten in uw huishouden/faciliteit

Al onze laders maken deze functionaliteit mogelijk als onderdeel van het volledige beheer van de laadervaring die we aan onze eindgebruikers willen bieden.

2. Een planning instellen op uw lader

Hieronder vindt u de instructies voor het implementeren van deze nuttige functionaliteit in uw lader. Zorg ervoor dat het EV-pistool niet is aangesloten op de auto wanneer u het geplande laden uitvoert.

1.- Open de Wallbox-app.

2.- Als u niet automatisch bent aangemeld, vul dan uw aanmeldgegevens in:

3.- Nadat u bent aangemeld, selecteert u uw lader:

4.- Uw app zal dan verbinding maken met uw lader. De LED van uw lader wordt tijdens het synchronisatieproces paars.

5.- Druk in de app op de klokknop:

6.- Het planningsmenu verschijnt. Selecteer de begin- en eindtijd. Druk vervolgens op Opslaan. Nadat dit is gebeurd, is uw oplaadsessie ingepland.

7- Als u uw auto aansluit en er een planning actief is, toont de led van de Copper een turquoise knipperende kleur.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 21/04/2021