Hvordan lage en planlagt ladeøkt med Copper C

Styr forbruket og kostnadene ved å programmere ladeøktene dine til å lade opp bilen din når det passer for deg.

1. Innledning

Noen ganger er det svært viktig å sikre at ladestasjonen kun lader på et bestemt tidspunkt i løpet av dagen eller natten. Mulige årsaker er:

• Du kan oppleve ulike strømpriser til forskjellige tider på døgnet
  • Du bør kun lade i perioder med lavt forbruk fra andre enheter i boligen/anlegget

Alle laderne har denne funksjonaliteten fordi vi ønsker å gi sluttbrukerne våre full kontroll over ladeopplevelse sin.

2. Sette opp en tidsplan i laderen

Nedenfor finner du veiledningen som viser hvordan du tar i bruk denne nyttige funksjonaliteten for laderen din. Pass på at ladekontakten for elektrisk bil ikke er plugget inn i bilen når du skal lade som planlagt.

1.– Åpne Wallbox-appen.

2.– Hvis du ikke allerede er innlogget, logg inn med brukernavn/passord:

3.– Velg lader når du har logget inn:

4.– Appen vil deretter kobles til laderen. LED-lyset på laderen vil bli lilla under synkroniseringsprosessen.

5.– Klikk på klokke-ikonet i appen:

6.– Tidsplan-menyen vil da vises. Velg start- og sluttid. Trykk deretter lagre. Når dette er gjort vil ladeøkten settes opp i tidsplanen.

7.– Hvis du kobler til bilen med en aktiv tidsplan, vil LED-lyset på Copper vise en blinkende, turkis farge.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 21/04/2021