Hvad er gitterkoder, og hvorfor har jeg brug for dem?

Grid Codes er de elektriske parametre, der gør det muligt for din oplader at tilføre energi til det elektriske net på en sikker og pålidelig måde. Det er derfor nødvendigt, hvis du ejer en DC-oplader som Quasar og ønsker at aflade strøm til elnettet.

Hvordan kan jeg administrere gitterkoder?
Kun kvalificerede og autoriserede teknikere kan administrere og redigere Grid Codes-parametrene.
Hvis du selv ændrer disse parametre, kan det medføre, at opladeren ikke fungerer korrekt. I nogle lande kan forkerte indstillinger også medføre bøder fra myndighederne.
Ikke desto mindre kan du altid se de værdier for Grid Codes-parametrene, der er konfigureret i din oplader.
Hvad skal jeg gøre, hvis der opstår et problem i forbindelse med gitterkoderne?
Hvad angår deres konfiguration, er det kun certificerede teknikere, der kan løse problemer i forbindelse med Grid Codes-parametrene. Kontakt venligst vores serviceteam for mere information.
Hvad hvis mit land, min stat eller min region mangler gitterkoder?
Hvis et land, en stat eller en region ikke har netkoder, vil dette afsnit ikke være tilgængeligt for installatøren. I dette scenarie er afladningsfunktionen ikke tilgængelig.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 26/06/2024