Forstå farvekoden på din Commander 2 LED-lader

Commander 2 integrerer et LED-system, der viser dets ladeaktivitet, beretter om dets status og rapporterer eventuelle fejl. Farvekodningen er defineret således, at den er enkel, intuitiv og let at forstå. LED-haloen er nem at genkende på forsiden af din Commander 2.

Farven, der vises af LED’en, vil matche farven på myWallbox-appens ladestyringsskærm, når den er tilsluttet din lader.

Find herunder de forskellige farver, der kan vises, og find ud af, hvad de betyder:

GENEREL INFORMATION

GRØNStart og ready-tilstand

Når du tænder din Commander 2, bliver LED-systemet grønt, går ud, og bliver derpå grønt igen, når opstartsprocessen er fuldført, og din lader er klar til brug. LED’en forbliver grøn, indtil du tilslutter din bil eller slukker din lader.
TURKID – Standby-tilstand

Din elbil er klar til at blive opladet, opladningen er sat på pause, eller din bil er fuldt opladet.
TURKIS (blinker) – Klar til planlagt opladning

Den planlagte opladning er klar til start.
MØRKEBLÅ (langsomt blinkende)Ladetilstand

Din bil er forbundet til din Commander 2, og opladningen er i gang.
GULLåst tilstand

LED-indikatoren viser et blinkende mørkeblåt lys, når den sikre forbindelse mellem din lader og din bil er etableret, og opladningen er i gang.
GUL – Låst tilstand

Laderen er låst. Kun en autoriseret bruger kan låse den op. Brugergodkendelse kan udføres via RFID-kort eller PIN-kode. Din elbil lader ikke, når laderen er i låst tilstand.
Hvis der er tilknyttet mere end én bruger til din lader, og automatisk låsning er aktiveret, låses laderen automatisk efter et par sekunders manglende brugeraktivitet. Du kan få mere at vide om, hvordan du bruger låsesystemet til din Commander 2 i denne artikel.
RØD – Fejltilstand

Din lader er i fejltilstand. Det registrerede problem kan stamme fra din lader, din elbil eller elforsyningsnettet. Forsøg ikke at lade i denne tilstand. Kontakt Wallbox Service så vores team kan hjælpe dig med at følge den rette procedure.
GRØN (hopper langsomt) – Softwareopdatering

Din laders firmware opdateres. Bemærk, at LED-systemet slår helt fra under flashingprocessen. Udfør ikke nogen handlinger under denne proces, da din Copper SB eller kan blive beskadiget.
ORANGE (blinker) – MID Konfigurationsfejl

Kommunikationen mellem din lader og din MID-måler mislykkedes. Du kan se denne artikel for at få flere oplysninger om, hvordan du installerer og konfigurerer din MID-måler.

SIGNALERING AF FEJL PÅ POWER SHARING

Din Commander 2 kan også vise et signal, hvis der opstår en fejl ved brug af Power Sharing. Find nedenfor de relaterede farver, der kan vises af LED-systemet:

RØD (30 sek.) – Sekundær ikke parret

Din lader kan ikke oprette forbindelse til de sekundære ladere på nettet. Se Installationsvejledningen til Power Sharing for flere oplysninger.
GRØN/HVID/LYSEBLÅ (blinker) – Stand-alone-tilstand

Din Commander 2 kunne ikke parres med de andre ladere i dit Power Sharing-system. Se Installationsvejledningen til Power Sharing for flere oplysninger.

NOTIFIKATION OM POWER BOOST

Din Commander 2 kan også vise et signal, hvis der opstår en fejl, når den bruges med Power Boost-systemet. Find nedenfor de relaterede farver, der kan vises af LED-systemet:

LYSEBLÅ (blinker)
Lyseblå

Din elbil afventer strømtildeling.
Updated on 01/03/2022