Wallbox Commander upphör – välkommen Commander 2!

commander-cabecera-ficha

Wallbox är alltid angelägen om att leverera den bästa laddningsupplevelsen till sina kunder. Det är därför vi alltid arbetar med att ha våra produkter uppdaterade, vilket säkerställer att våra kunder får den bästa banbrytande tekniken.

Därför meddelar vi att vår första produkt som lanserades på marknaden, Wallbox Commander, kommer att upphöra i alla varianter, och i stället kommer vi att erbjuda dig en överlägsen modell med fler egenskaper och funktioner: Wallbox Commander 2.

Det här är några av de nya funktionerna:

• Integrerad detektering av DC-läckage
  • Pekskärm i glas med hög motståndskraft
  • Auktorisering via RFID
  • 3G/4G-anslutning som tillval
  • Kompatibel med 2,4 GHz och 5 GHz Wi-Fi-band
  • Kompatibel med alla typer av jordningssystem utan behov av manuell konfiguration
  • Maskinvaruåterställning och fabriksåterställning av programvara möjlig av installatören direkt med knappar på laddarens insida (direkt på kretskortet) när det inte är möjligt via skärmen eller appen.

Wallbox Commander kommer, precis som alla andra Wallbox-produkter, att få service efter försäljning och uppdateringar av mjukvaran. Om du undrar över något, kontakta vår serviceavdelning via e-post på [email protected]. Om du vill få mer information om Wallbox Commander 2 kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected], så kommer en av våra agenter kommer att kontakta dig.

Dela detta inlägg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp