Utfasing av Wallbox Commander – velkommen Commander 2!

commander-cabecera-ficha

Wallbox er alltid opptatt av å levere den beste ladeopplevelsen til kundene sine. Det er derfor vi alltid jobber med å ha våre produkter oppdatert, slik at kundene våre får de siste teknologiske løsningene.

Derfor annonserer vi nå utfasingen av det første produktet vårt, Wallbox Commander, men samtidig tilbyr vi deg en uovertruffen modell med enda flere funksjoner og funksjonalitet: Wallbox Commander 2.

Dette er noen av de ekstra funksjonene:

• Integrert DC lekkasjepåvisning
  • Motstandsdyktig berøringsskjerm av glass
  • Autorisasjon via RFID
  • 3G/4G-tilkobling som et alternativ
  • Kompatibel med 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi-båndbredder
  • Kompatibel med alle typer jordingssystemer uten behov for manuell konfigurering
  • Tilbakestilling av maskinvare og gjenoppretting av programvare er mulig for installatøren med knapper direkte inni laderen (direkte på det elektroniske kortet) når det ikke er mulig gjennom skjermen eller appen.

Wallbox Commander vil, i likhet med alle andre Wallbox-produkter motta ettersalgstjenester og programvareoppdateringer. Hvis i tvil, kontakt vår serviceavdeling på e-post [email protected]. Hvis du ønsker å motta mer informasjon om Wallbox Commander 2, kan du sende en e-post til [email protected], og en av agentene våre vil gjerne kontakte deg.

Del denne meldingen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Comment