Stopzetting Wallbox Commander – Welkom Wallbox Commander 2!

commander-cabecera-ficha

Wallbox streeft er altijd naar om zijn klanten de beste laadervaring te leveren. We werken daarom altijd aan het up-to-date houden van onze producten, zodat onze klanten de beste geavanceerde technologie krijgen.

Daarom kondigen we aan dat ons eerste product dat op de markt is gebracht, de Wallbox Commander, in al zijn varianten zal worden stopgezet en in plaats daarvan bieden we u een superieur model met meer kenmerken en functionaliteiten: Wallbox Commander 2.

Dit zijn enkele van de toegevoegde functies:

• Geïntegreerde lekkagedetectie van gelijkstroom
  • Glazen touchscreen met hoge bestendigheid
  • Autorisatie via RFID
  • 3G/4G-connectiviteit als optie
  • Compatibel met wifibanden van 2.4 GHz en 5 GHz
  • Compatibel met alle soorten aardingssystemen zonder de noodzaak van handmatige configuratie
  • Reset van de hardware en herstellen van de fabrieksinstellingen van de software mogelijk door de installateur rechtstreeks met knoppen in het interieur van de lader (direct op de elektronische kaart) wanneer dit niet mogelijk is via het scherm of de app.

De Wallbox Commander zal, net als alle andere Wallbox-producten, na de aankoop service en software-updates ontvangen. Neem bij twijfel per e-mail contact op met onze serviceafdeling via [email protected]. Als u meer informatie wilt ontvangen over Wallbox Commander 2, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] en één van onze medewerkers neemt graag contact met u op.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Comment