Utgivning den 21 februari, 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox portal

• Admins kommer att kunna skriva ut QR för sina laddare för manuell betalning per laddning. Dessutom, skriv ut onboardingaffischer som förklarar hur man ska börja laddningen gratis, betalning per månad eller RFID och hjälp elbilsförare att ladda i Wallboxinfrastrukturer.

myWallbox-appen

• Vi har korrigerat några mindre fel.