Udgivelse fra 21. februar 2022

Denne nye udgivelse giver forbedringer af Wallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af Wallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

Wallbox-portal

• Administratorer vil kunne udskrive QR’erne manuelt for deres ladere for betaling per ladning. Udskriv også opstartsplakater, der forklarer, hvordan du begynder at oplade gratis eller med betaling per måned eller RFID, og hjælp EV-førere med at begynde at oplade i Wallbox-infrastrukturer.

Wallbox-app

• Vi har løst nogle mindre softwarefejl.