Så här lägger du till en laddare till ditt myWallbox-konto

Ha full kontroll över din laddningsupplevelse, samla information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. med hjälp av Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen tillåter kunden att ha full kontroll över sin laddningsupplevelse, samla in information om laddningssessioner, statistik, förbrukning, användare, etc. Detta gör det möjligt för alla våra kunder att ha full hantering av sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

Lägg till en laddare via Wallbox-appen:

Nedan finns instruktioner som visar hur du lägger till en laddare via Wallbox-appen. Innan du börjar, se till att du har den senaste versionen av Wallbox-appen nedladdad på din telefon genom att kontrollera din mobiltelefons App Store eller Play Store.

För att aktivera denna funktion måste din mobiltelefon ha internetuppkoppling. Du behöver inte vara nära laddaren för att följa denna process, och laddaren kan stängas av eller inte ens vara installerad ännu.

1. Öppna Wallbox-appen.
  2. Om du inte loggas in automatiskt, fyll i dina inloggningsuppgifter:
  1. När du har loggat in klickar du på “Jag har redan en laddare”.
  1. Menyn “Lägg till laddare” visas. Ange serienumret och UID (unikt identifikationsnummer) på laddaren. Denna information finns i laddarens installationsmanual och på den etikett som finns på laddarens utsida.

5. När processen är klar visas din laddare i menyn ”Lista över laddare”.

Lägg till en laddare via myWallbox-portalen:

Nedan finns instruktioner som visar hur du lägger till en laddare via myWallbox-portalen. Kom ihåg att de webbläsare som stöder myWallbox-portalen är Safari, Chrome och Firefox. Kom ihåg att du för att lägga till en laddare via portalen måste ha ett MyWallbox-konto med Standard- eller Business-abonnemang.

Innan du börjar bör du kontrollera att datorn är ansluten till internet. Du behöver inte vara nära laddaren för att följa denna process, och laddaren kan stängas av eller inte ens vara installerad ännu.

1. Först, logga in på myWallbox-portalen (https://my.wallbox.com/login) och fyll i dina autentiseringsuppgifter:
  1. När du har loggat in når du portalens huvudmeny. I menyn väljer du “Laddare” och sedan “Lägg till en ny laddare”:
  1. Ett meddelande med “Lägg till laddare” visas. Fyll i både serienumret och UID (unikt identifikationsnummer) och tryck på “Godkänn”. Ett meddelande om att laddaren har lagts till visas.
  1. Sedan visas laddaren automatiskt i din lista över laddare.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 19/04/2021