Sådan tilføjer du en oplader til din myWallbox-konto

Få fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. med Wallbox-appen og portalen myWallbox.

Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Tilføj en oplader gennem Wallbox-appen:

Herunder finder du en vejledning, der fortæller, hvordan du tilføjer en oplader gennem Wallbox-appen. Før du starter, skal du sikre dig, at du har den nyeste version af Wallbox-appen på din telefon. Det gør du ved at kigge i App Store eller Play Store på din mobiltelefon.

For at aktivere denne funktionalitet skal din mobiltelefon have internetadgang. Du behøver ikke at være tæt på opladeren for at følge disse trin, og opladeren må gerne være slukket eller endnu ikke være installeret.

1. Åbn Wallbox-appen.
  2. Hvis du ikke logges ind automatisk, skal du udfylde dine legitimationsoplysninger.
  1. Når du er logget ind, skal du klikke på “Jeg har allerede en oplader”.
  1. Menuen “Tilføj oplader” vises. Indtast opladerens Serienummer og UID (unikt identifikationsnummer). Disse oplysninger findes på opladerens installationsvejledning og på mærkaten på opladerens udvendige side.

5. After this process is complete, your charger will appear in the “List of Chargers” menu.

Tilføj en oplader gennem portalen myWallbox:

Herunder finder du en vejledning, der fortæller, hvordan du tilføjer en oplader gennem portalen myWallbox. Husk, at portalen myWallbox kan vises i browserne Safari, Chrome og Firefox. Husk, at du skal have en konto til myWallbox-standard eller myWallbox-erhverv for at tilføje en oplader gennem portalen.

Før du starter, skal du sikre dig, at din computer er forbundet til internettet. Du behøver ikke at være tæt på opladeren for at følge disse trin, og opladeren må gerne være slukket eller endnu ikke være installeret.

1. Først skal du logge ind på portalen myWallbox (https://my.wallbox.com/login) og udfylde dine legitimationsoplysninger:
  1. Når du er logget ind, ser du portalens hovedmenu. I menuen skal du vælge “Opladere” og så “Tilføj en ny oplader”:
  1. Der vises en besked med “tilføj oplader”. Udfyld både Serienummer og UID (unikt identifikationsnummer), og tryk så på “acceptér”. En pop op-besked viser, at din oplader nu er tilføjet.
  1. Derefter vises opladeren automatisk på din liste over opladere.