Slik legger du en lader til myWallbox

Du skaffer deg full kontroll over egen ladingen og får hente inn informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre når du bruker Wallbox-appen og myWallbox.com.

Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

Legg til en lader gjennom Wallbox-appen:

Nedenfor finner du instruksjoner til hvordan du legger til en lader gjennom Wallbox-appen. Før du starter, sjekker du at du har den nyeste versjonen av Wallbox-appen på telefonen. Du går til App Store eller Play Store for å finne ut av dette.

Mobilen din være tilkoblet til internett før du kan aktivere denne funksjonen. Du trenger ikke å være i nærheten av laderen for å følge denne prosessen, og laderen kan slås av, og trenger heller ikke være installert ennå.

1. Du åpner Wallbox-appen.
  2. Legg inn brukernavn og passord hvis du ikke logges inn automatisk:
  1. Klikk «Jeg har allerede en lader» når du er logget inn.
  1. Menyen «Legg til lader» dukker opp. Tast inn laderens serienummer og UID (ID-nummer). Denne informasjonen finner du i laderens brukermanual og på etiketten utenpå laderen.

5. Etter at denne prosessen er fullført, vil laderen vises i “Liste over ladere” -menyen.

Legg til en lader gjennom myWallbox.com:

Nedenfor finner du instruksjoner til hvordan du legger til en lader gjennom myWallbox.com. Husk at nettleserne med støtte for myWallbox er Safari, Chrome og Firefox. Husk også at hvis du legger til en lader gjennom myWallbox må du abonnere på myWallbox Standard eller myWallbox Business.

Før du starter må du sjekke at datamaskinen er koblet til internett. Du trenger ikke å være i nærheten av laderen for å følge denne prosessen, og laderen kan slås av og trenger heller ikke være installert ennå.

1. Først må du logge deg inn på myWallbox.com (https://my.wallbox.com/login) og legge inn personopplysningene dine:
  1. Når du er innlogget, får du tilgang til hovedmenyen. I menyen velger du «Ladere», deretter «Legg til en ny lader»:
  1. En melding med «Legg til lader» spretter opp. Legg inn både serienummeret og UID (ID-nummer) og trykk på «Aksepter». En melding om at laderen er lagt til på riktig måte spretter opp.
  1. Deretter vises laderen automatisk i listen over ladere.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 19/04/2021