Hur ställer jag in och använder ansiktsigenkänning för Copper C?

Du kan identifiera dig för din Copper C med ansiktsigenkänning. Denna säkra autentiseringsmetod förhindrar obehörig användning av din laddare.
För att aktivera den här funktion måste din Copper C ha internetuppkoppling.

Med myWallbox-appen

1. Öppna myWallbox-appen
  2. För att säkerställa att stegen nedan fungerar smidigt ska du se till att din laddare och myWallbox-appen har den senaste tillgängliga versionen (du kan kontrollera appversionen i Play Store eller App Store och programvaruversionen i Versionsaviseringar).
  3. Logga in i myWallbox-appen genom att ange dina inloggningsuppgifter eller registrera dig om du ännu inte har ett konto.
  4. Tryck på profilikonen.
  5. Tryck på pennikonen. Du kommer att bli ombedd att ta en bild av ditt ansikte. När bilden är klar är ansiktsigenkännings-funktionen aktiverad.

Ansiktsigenkänning är nu konfigurerat.

Med myWallbox-portalen.

1. Logga in på myWallbox-portalen.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Bredvid ansiktsigenkänningspanelen, klicka på “Redigera“.
  4. Ladda upp en tydlig porträttbild av ditt ansikte. Ditt ansikte måste vara vänt mot kameran på bilden.

Ansiktsigenkänning är nu konfigurerat.

Använd ansiktsigenkänning i din Copper C/Copper S

När du har ställt in ansiktsigenkänningen kan du använda den här funktionen som en metod för användaridentifiering med din Copper C/Copper S:

1. Ställ dig framför din laddare och rör handen i någon riktning nära rörelsesensorn för att aktivera kameran. Rörelsesensorn finns på den nedre delen av laddaren och har ett detekteringsområde på ca 10 cm:
  1. Kameran kommer att ta en bild av dig framifrån och om du är en auktoriserad användare av laddaren kommer den att låsas upp och vara redo att ladda.
Updated on 09/11/2022