Hvordan konfigurere og bruke Ansiktsgjenkjenning for Copper C?

Du kan autentisere deg overfor din Copper C ved hjelp av ansiktsgjenkjenning. Denne sikre autentiseringsmetoden gjør at du unngår uautorisert bruk av laderen din.
For å aktivere denne funksjonaliteten må Copper C ha internett-tilkobling.

Med myWallbox-appen

1. Åpne myWallbox-appen.
  2. For å sørge for at stegene nedenfor går greit: Forsikre deg om at både laderen din og myWallbox-appen kjører den nyeste versjonen tilgjengelig (du kan sjekke appversjonen i Play Store eller App Store og programvareversjonen i avsnittet Versjonsmerknad).
  3. Logg deg på myWallbox-appen ved å angi dine opplysninger, eller registrer deg dersom du ikke har en konto enda.
  4. Trykk på profil-ikonet.
  5. Trykk på penneikonet. Du vil bli invitert til å ta et bilde av ansiktet ditt. Når bildet er ferdig, er Ansiktsgjenkjennings-ID-en konfigurert.

Ansiktsopplåsing er nå konfigurert.

Med myWallbox-Portalen

1. Logg inn på myWallbox-Portalen.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på “Rediger” ved siden av panelet Ansiktsopplåsing.
  4. Last opp et klart portrettbilde av ansiktet ditt. Ansiktet ditt må være vendt mot kameraet på bildet.

Ansiktsopplåsing er nå konfigurert.

Bruke ansiktsgjenkjenning i Copper C/Copper S

Når du har konfigurert Ansiktsgjenkjenning, kan du bruke denne funksjonaliteten til brukergjenkjenning med din Copper C / Copper S:

1. Gå foran laderen, og beveg hånden i hvilken som helst retning nær bevegelsessensoren for å aktivere kameraet. Bevegelsessensoren er nederst på laderen og har et deteksjonsområde på ca. 10 cm:
  1. Kameraet vil ta et bilde av deg forfra, og dersom du er en godkjent bruker av laderen, vil den låses opp og være klar til lading.