Hur kan jag ändra valutan som visas i appen myWallbox-appen

För att ändra valutan i appen, öppna appen myWallbox och välj önskad laddare. När laddaren har valts klickar du på kugghjulssymbolen längst upp till höger på skärmen. Detta tar dig till konfigurationssektionen.

Här klickar du på avancerade alternativ och sedan klickar du på rullgardinsmenyn under valuta för att välja önskad valuta.

Var noga med att klicka på Spara längst ned på skärmen för att spara de senaste ändringarna.

Updated on 13/04/2022