Hoe kan ik de valuta wijzigen die wordt weergegeven in de myWallbox-app

Om de valuta in de app te wijzigen, open je de myWallbox-app en selecteer je de gewenste lader. Zodra de lader is geselecteerd, klik je op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit brengt je naar het configuratiegedeelte.

Selecteer hier Geavanceerde mogelijkheden en kies vanuit de vervolgkeuzelijst onder Valuta de gewenste valuta.

Zorg ervoor dat je onderaan het scherm op Opslaan klikt om de recente wijzigingen op te slaan.