Hvordan kan jeg ændre den valuta, der vises i myWallbox-appen

For at ændre valutaen i appen skal du åbne myWallbox-appen og vælge den ønskede lader. Når laderen er valgt, skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen. Dette fører dig til afsnittet om konfiguration.

Herfra skal du vælge avancerede indstillinger og vælge rullemenuen under Valuta, og så vil du kunne vælge den ønskede valuta.

Sørg for at klikke på Gem nederst på skærmen for at gemme de seneste ændringer.

Updated on 13/04/2022