Välkommen till Wallbox Support

Bläddra igenom våra Vanliga frågor för att hitta svar på dessa.

Hur avregistrerar jag en laddare på mitt konto med myWallbox appen?

Du kan avregistrera din(a) laddare från ditt konto när som helst med myWallbox-appen.

Om du har fler än en laddare och behöver avregistrera flera samtidigt är det enklare att göra det via portalen.

Du måste vara administratör eller superadministratör för att avregistrera en laddare.

  1. Logga in i myWallbox-appen.
  2. Tyck på laddaren du avregistrera.
  3. Tryck på ikonen för Inställningar.
  4. Gå till Installationsalternativ.
  5. Tryck på AVREGISTRERA LADDARE längst ner på skärmen.
  6. Tryck på Godkänn.

Din laddare är nu bortkopplad.

Updated on 09/12/2022

Was this article helpful?

Related Articles