Akademiets læringssenter

Velkommen! Du er på rett sted for å lære! Kom og oppdag interessant og omfattende innhold for å bli en ekspert på Wallbox-produkter og energistyringsløsninger.

Vil du vite mer om produktene våre?

Wallbox Academy gir deg høykvalitetskursfor å møte dine spesifikke læringsbehov som installatør eller selger.

Kom og lær med oss!

Kurs

Hvordan

For å begynne å lære, opprett en konto.
  1. Klikk på “OPPRETT NY KONTO”
  2. Les personvernreglene nøye, og klikk deretter på “Send”.
  3. Fyll ut skjemaet med dine personlige opplysninger. Husk å spesifisere hva din rolle er ved å velge:
      • “Jeg installerer”.
      • “Jeg installerer og selger”
      • “Jeg selger”

Før du sender inn forespørselen, sørg for at den oppgitte informasjonen er korrekt.

1. Klikk på “Be om konto”. En e-post vil bli sendt til den oppgitte adressen.
  2. Åpne e-posten, og klikk deretter på koblingen for å bekrefte kontoen din.
  3. Gratulerer! Du har registrert deg på kontoen din.
Hvis du har problemer, vennligst kontakt [email protected]
Når du har registrert deg, skriv inn brukernavn og passord for å logge inn. I tilfelle problemer, prøv å gjenopprette passordet ved å klikke “Glemt brukernavn eller passord?”.
Du er nå logget på!
  1. Klikk “START ET KURS”.
  2. Klikk på opplæringen du vil melde deg på.
  3. Klikk på “Registrer meg”.
  4. Velg kapittelet du vil starte med. Vi anbefaler deg å ta kurset fra begynnelse til slutt.
  5. Gi oss endelig beskjed om opplevelsen din ved å rangere dette kurset.

Hva er nytt

Kurs tilgjengelig på fransk, italiensk, portugisisk, spansk, tysk og nederlandsk.
Courses coming soon in Swedish
Pulsar max-kurs er nå tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, portugisisk, spansk, tysk, nederlandsk og svensk.
Previous
Next

Live treningskalender

Wallbox Academy jobber for deg!
Webinarer og ansikt-til-ansikt-opplæring for installatører vil snart bli gjort tilgjengelig på vår Live Training-seksjon.

Wallbox Academy jobber for deg!
Webinarer og ansikt-til-ansikt-opplæring for installatører vil snart bli gjort tilgjengelig på vår Live Training-seksjon.