Academy Leercentrum

Welkom! Je bent op de juiste plaats om te leren! Ontdek interessante en uitgebreide content om een expert te worden in Wallbox producten en Energiebeheer Oplossingen.

Wil je meer weten over onze producten?

Wallbox Academy biedt je cursussen aan van hoge kwaliteit om te voldoen aan uw specifieke leerbehoeften als installateur of verkoper.

Kom leren bij ons!

Cursussen

Hoe te

Om te beginnen met leren, maak een account aan.

1. Klik op “NIEUW ACCOUNT CREËREN“.
  2. Lees aandachtig het Privacybeleid en klik dan op “Verzenden“.
  3. Vul het formulier in met je persoonlijke gegevens. Vergeet niet aan te geven wat je rol is door te kiezen voor:
      • “”Ik installeer””.
      • “”Ik installeer en verkoop””
      • “”Ik verkoop””

Alvorens de aanvraag in te dienen, controleer of de verstrekte informatie correct is.

1. Klik op “”Account aanvragen””. Er wordt een e-mail verzonden naar het opgegeven adres.
  2. Open de e-mail en klik op de link om uw account te verifiëren.
  3. Gefeliciteerd! Je bent succesvol geregistreerd in je account.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met [email protected]

Når du har registreret dig, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind.

Hvis du har problemer, kan du prøve at gendanne adgangskoden ved at klikke på Glemt brugernavn eller adgangskode?“.

Je bent nu ingelogd!

1. Klik op “”START EEN COURSUS“”.
  2. Klik op de opleiding waarvoor je je wilt inschrijven.
  3. Klik op “”Schrijf mij in“”.
  4. Kies het hoofdstuk waarmee je wilt beginnen.
    Wij raden je aan de cursus van begin tot eind te volgen.
  5. Laat ons tot slot weten wat jouw ervaring is door deze cursus te beoordelen.

Wat is er nieuw?

Cursussen beschikbaar in het Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Duits en Nederlands.
Pulsar max cursussen zijn nu beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Duits, Nederlands en Zweeds.
Previous
Next

Live Opleidingskalender

Wallbox Academy werkt voor jou!
Webinars en face-to-face trainingen voor installateurs zullen binnenkort beschikbaar zijn op onze Live Training Sectie.

Wallbox Academy werkt voor jou!
Webinars en face-to-face trainingen voor verkopers zullen binnenkort beschikbaar worden gesteld op onze Live Training Sectie.