Hvordan laste ned statistikk for dine ladeøkter fra Portalen?

All informasjon om energiforbruk, kostnader, aktive økter og historiske data kan eksporteres i en .csv-rapportfil med filtre når som helst. Filtre hjelper deg å analysere ladestatistikken på laderen din og få en bedre forståelse for lademålingene dine.

1. Logg inn i portalen.
  2. Klikk på Økter.
  3. Velg ladeøkten du ønsker å generere oppsummeringsrapport for.
  4. Klikk Eksport.

En .csv-fil som inneholder dine ladeøkter er lastet ned til din datamaskin.

Du kan også motta månedlige automatiske oppsummeringsrapporter for alle ladeøkter via e-post.