Sådan downloader du dine ladestatistikker fra portalen.

Alle oplysninger om energiforbrug, omkostninger, aktive sessioner, historiske data i realtid kan eksporteres i en .csv-rapportfil når det er nødvendigt. Filtre er nyttige til at analysere ladestatistikken for din oplader og bedre forstå dine opladningsmålinger.

1. Log ind på portalen.
  2. Klik på Sessioner.
  3. Vælg den opladning, du vil generere en oversigtsrapport for.
  4. Klik på Eksporter.

En .csv-fil, der indeholder dine opladninger, er blevet downloadet til din computer.

Du kan også modtage månedlige automatiske oversigtsrapporter over alle opladninger via e-mail.

Updated on 09/12/2022