Slik legger du laderen din til din myWallbox account med QR-koden

QR-koden plassert på laderen din hjelper med å forenkle prosessen med å koble laderen din til din myWallbox account. Skann helt enkelt QR-koden på venstre side av laderen og all informasjonen som er relevant for denne prosessen (serienummer, UID, land og fylke eller region) blir automatisk introdusert.

1. Åpne myWallbox-appen.
  2. Logg inn på myWallbox-appen ved å fylle inn informasjonen din, eller registrer deg hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Hvis det er første gang du legger en lader til kontoen din, klikk på LEGG TIL LADER. Hvis du allerede har lagt ladere til kontoen din, klikk på «+»-ikonet.
  4. Skann QR-koden som finnes på venstre side av laderen din. Hvis du harproblemer med QR-koden, kan du klikke på alternativet LEGG TIL MANUELT
  5. Verifiser at serienummeret, UID-en, landet, fylket eller regionen er riktige, og trykk på BEKREFT

Laderen din vises i kontoen din.

Kan hvem som helst skanne laderens QR-kode for å legge den til i kontoen sin?
En lader kan bare legges til én gang, ingen andre kan legge den til.

Hvordan kan jeg koble fra laderen min?
Følg trinnene i denne artikkelen for å koble laderen din fra kontoen din.

Updated on 22/04/2022