Vrijgave van 31 oktober-2023

Nieuwe verbeteringen en fixes zijn nu beschikbaar door te updaten naar de laatste softwareversie van je Wallbox-lader. Ontdek wat er nu nieuw is!

Commander 2

• Kleine verbeteringen.

Pulsar Pro

• We zijn de LED-kleur aan het bijwerken voor de gereedstatus. Vanaf nu zie je een sterkere kleur groen wanneer je lader klaar is om te beginnen met opladen.
  • Schakel moeiteloos terug naar opladen met Solar Charging of schema’s na een handmatige actie met een simpele tik op de knop. Uw opladen, uw controle – gemakkelijk gemaakt!
  • Geniet van realtime inzicht in opladen op zonne-energie met gedetailleerde energiemix en geselecteerde Solar Charging modus.
  • Nu wordt de planningskaart op de Wallbox app iets sneller geladen wanneer verbinding wordt gemaakt met de oplader via Bluetooth.
  • Het is nu mogelijk om Power Boost en Solar Charging te configureren met behulp van de Wallbox app wanneer deze is verbonden met de lader via Cloud.
  • De configuratiestroom voor 3G/4G-connectiviteit is verbeterd om meer feedback te geven tijdens het instelproces.

Laatste softwareversie

Pulsar ProCommander 2
6.1.106.1.10

Je kunt je lader zowel via de Wallbox app als via het portaal bijwerken. Lees hoe je dat doet in onze gedetailleerde stap-voor-stap artikelen: