Udgivelse den 31. oktober 2023

• Commander 2

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Nye forbedringer og rettelser er nu tilgængelige ved at opdatere til den nyeste softwareversion af din Wallbox-oplader. Find ud af, hvad der er nyt næste gang!

Commander 2

• Mindre forbedringer.

Pulsar Pro

• Vi er ved at opdatere LED-farven for klar-status. Fra nu af vil du se en stærkere grøn nuance, når din oplader er klar til at starte opladningen.
  • Skift ubesværet tilbage til opladning med Eco-Smart eller tidsplaner efter en manuel handling med et enkelt tryk på en knap. Din opladning, din kontrol – gjort nemt!
  • Få indsigt i solcelleopladning i realtid med detaljeret energimiks og valgt Eco-Smart.
  • Nu indlæses Schedule-kortet i myWallbox App lidt hurtigere, når der oprettes forbindelse til opladeren via Bluetooth.
  • Det er nu muligt at konfigurere Power Boost og Eco-Smart ved hjælp af myWallbox, når den er forbundet til opladeren via Cloud.
  • Konfigurationsflowet for 3G/4G-forbindelse er blevet forbedret for at give mere feedback under opsætningsprocessen.

Seneste softwareversion

Pulsar ProCommander 2
6.1.106.1.10

Du kan opdatere din oplader både fra myWallbox og portalen, se hvordan i vores detaljerede trin for trin-artikler: