Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Vrijgave van 12 mei 2020

Toepasbaar op

• Commander 2
  • Copper SB
  • MyWallbox

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Overzicht

• Nieuwe functionaliteiten
  • Verbeteringen
  • Opgeloste fouten

Release-versies:

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar
N/A4.4.64.2.74.2.74.2.7N/AN/A

Nieuwe functionaliteiten

MID-meetsoftware-implementatie geïmplementeerd voor verdere activering van MID-compatibele Wallbox-laders.

Bulkacties voor laders, om software op afstand bij te werken en opnieuw op te starten voor alle of een paar laders, via Portaal.

Verbeteringen:

• Cloud – lader: Dynamic Power Sharing-configuratie is niet gesynchroniseerd met de backend. Copper S en Copper SB.

Opgeloste fouten

Portaal:

• Correcte toewijzing van de lader bij uitnodiging van een gebruiker
  • Onverwacht gedrag voor RFID en PIN
  • Uitnodigingstekst voor gebruiker wijzigen

Lader:

• Lader in enkele gebruiker, slaat sessies op met standaardgebruiker voor Copper SB, Copper C/S en Commander 2.
  • Herstelling in wifi-beheer: onder bepaalde omstandigheden, na een verbroken verbinding maakt de lader niet automatisch opnieuw verbinding met het wifi-netwerk, voor Copper SB, Copper C/S en Commander 2.
  • Herstelactie van scherm mislukt voor Commander 2.