Utgivelse 12. mai 2020

• Commander 2
  • Copper SB
  • MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Oversikt

• Nye funksjonaliteter
  • Forbedringer
  • Feilopprettinger

Utgivelsesversjoner:

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar
N/A4.4.64.2.74.2.74.2.7N/AN/A

Nye funksjonaliteter

Implementert MID-måling programvareimplementering for ytterligere aktivering av Wallbox-ladere med MID-samsvar.

Masseladerhandlinger, for å utføre ekstern programvareoppdatering og ekstern omstart for alle eller noen få ladere, via Portal.

Forbedringer:

• Sky – lader: Dynamisk strømdelingskonfigurering ikke synkronisert med serverdelen. Copper S og Copper SB.

Feilopprettinger

Portal:

• Riktig ladertildeling ved invitering av en bruker
  • Uventet oppførsel for RFID og PIN
  • Endre tekst for brukerinvitasjon

Lader:

• Lader i enkeltbruker, lagrer økter med standardbruker for Copper SB, Copper C/S, Commander 2.
  • Reparasjon i Wi-Fi-administrasjon: under visse omstendigheter, etter et tap av tilkobling kobler ikke laderen seg automatisk til Wi-Fi-nettverket igjen, for Copper SB, Copper C/S, Commander 2.
  • Gjenopprett handling fra skjermfeil for Commander 2.