Uitgegeven op 3 mei 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in het myWallbox-portal en de myWallbox-app.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox-portal

• Voor beheerders en superbeheerders. Het configureren van de info over jouw betalingen in het gedeelte Betalingen is nu gemakkelijker en sneller. Als je al een Stripe-account hebt, hoef je alleen maar in te loggen door te klikken op Verbinden met Stripe. Als je geen Stripe-account hebt, hoef je alleen jouw factuur- en bankinformatie in te vullen in Stripe Express-account.
  • Klik op jouw avatar (of initialen als je geen avatar hebt) aan de bovenzijde om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te beheren. In het nieuwe gedeelte Ladertoegang kun je de informatie beheren die nodig is om jouw lader in te schakelen: Gezichts-ID, PIN-nummer en RFID-nummer

myWallbox-app

• De op maat gemaakte myWallbox-app van Iberdrola is nu beschikbaar om te downloaden en te gebruiken, compleet met alle updates en functies.

• We hebben de hoofdnavigatiebalk aangepast, om duidelijker te maken waar je bent binnen in de app, en om het makkelijker te maken van het ene scherm naar het volgende te gaan en terug.

Laders

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S