Release van 7 september 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release biedt verbeteringen voor de myWallbox-portal en de myWallbox-app.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de myWallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet om de juiste functionaliteit te garanderen.

myWallbox-portal

• Sessies bevat nu een enkele tabel waarmee je de betalingsinformatie van al je laadsessies nog beter bij kunt houden. Controleer, voor sessies met een betalingstarief, het bedrag dat je op je bankrekening zult ontvangen en of dit bedrag al betaald is, of dat de betaling nog op zich laat wachten.

• We ondersteunen onze betalingsoplossingen nu in vijf nieuwe landen: Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Maleisië en Singapore. Dit betekent dat je je gebruikers in deze landen kan aanbieden om per lading of per maand te betalen.
  • Je vindt de verbeterde ruimtekiezer in de linkerbovenhoek (in plaats van de rechterbovenhoek). Klik onder Actieve ruimte op de ruimte waarin je bent, om een overzicht te zien van alle ruimtes waaraan je deelneemt. Je kunt op een andere ruimte klikken om de pagina ervan te bezoeken, of op Alle ruimtes bekijken klikken om de details daarvan in een enkele tabel te zien.

myWallbox-app

• Schakel Eco-Smart in en gebruik de opgewekte energie van je zonnepanelen of windturbines om je elektrische voertuig op te laden. Deze nieuwe functie is nu beschikbaar voor Copper SB en Pulsar Plus.
  • Om je een naadloze laadervaring te bezorgen, hebben we de benaming van een aantal laderstatussen in overeenstemming gebracht met de myWallbox-portal: je lader is nu Klaar, Wachtend of Koppelend
  • We ondersteunen niet langer Android-versie 5 of lager.