Utgivelse fra 7. september 2021

Gjelder for

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye utgaven inneholder utvidelser av myWallbox-portalen og -appen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox Portal

• I Økter vil nå en enkelt tabell hjelpe deg med å holde oversikt over alle betalingsopplysningene for ladeøktene dine. For økter som inkluderer en betalingspris, bes du sjekke beløpet du mottar i bankkontoen din, og om det allerede var betalt eller om betalingen fortsatt er uavsluttet.

• Vi støtter nå våre betalingsløsninger i fem nye land: New Zealand, Australia, Japan, Malaysia og Singapore. Dette betyr at du kan tilby brukerne dine i disse landene å enten betale per lading eller per måned.
  • Du finner den forbedrede Plass-velgeren øverst i det venstre hjørnet (i stedet for i det øverste høyre). Under Aktiv plass, klikker du på plassen du befinner deg på for å vise alle plassene du deltar i. Der kan du klikke på en annen plass for å gå til den plassens side, eller klikke på Vis alle plasser for å se detaljene i en enkelt tabell.

myWallbox-appen

• Aktiver Eco-Smart og bruk energien som genereres fra solcellepanelene eller vindturbinene dine for å lade elbilen din. Denne nye funksjonen er for øyeblikket tilgjengelig for Copper SB og Pulsar Plus.
  • For å gi deg en sømløs ladeopplevelse, ga vi nytt navn til noen ladestatuser slik at de samsvarer med myWallbox-portalen: Laderen din er nå Klar, Venter eller Parer
  • Vi støtter ikke lenger Android versjon 5 eller lavere.