Release van 6 oktober 2020

Applicable To

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release biedt verbeteringen aan de Pulsar Plus-lader en de Wallbox-app.

Aan het einde van dit document vind je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android). Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Wallbox App

• Prestatieverbeteringen. Houd er rekening mee dat je met deze versie de app moet kunnen openen als je de app wilt bijwerken naar de hieronder aangegeven versies. Als je de app hebt ingesteld om automatisch bij te werken, hoef je deze niet handmatig bij te werken.

Pulsar Plus

• Het laadplanningbeheer heeft nu geen tijdslimieten, zodat je meer vrijheid hebt bij het opladen van je elektrische voertuigen. Je kunt je auto aansluiten wanneer je maar wilt, en je lader volgt de geconfigureerde oplaadplanning. Houd er rekening mee dat je je auto nog steeds handmatig kunt opladen door op Afspelen op je lader te drukken. Het opladen stopt wanneer je de stekker uit het stopcontact haalt of wanneer de accu volledig is opgeladen.

Nieuwste softwareversies

Opladers

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsar

*Bijgewerkt 19-10-2020