Utgivning den 6 oktober 2020

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Förbättringar i den nya versionen av laddaren Pulsar Plus och Wallbox-appen.

I slutet av det här dokumentet hittar du de senaste programvaruversionerna för alla laddare och Wallbox-appen (iOS och Android). De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Wallbox-appen

• Prestandaförbättringar. Observera att du uppdaterar appen till de versioner som anges nedan för att kunna öppna den. Om den är inställd på automatisk uppdatering behöver du inte uppdatera manuellt.

Pulsar Plus

• Tidsbegränsningar har tagits bort i hanteringen av laddningsschema vilket ger bättre valmöjligheter vid laddning av bilen. Du kan nu koppla in bilen när som helst, och laddaren följer förinställt laddningsschema. Observera att du fortfarande kan ladda din bil manuellt genom att trycka på Play på laddaren – laddningen avbryts när du kopplar ur bilen eller om batteriet är fulladdat.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsar

*Uppdaterad 19-10-2020