Utgivelse 6. oktober 2020

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye utgaven gir forbedringer til PULSAR Plus-laderen og Wallbox-appen.

Du finner de nyeste programvareversjonene for alle ladere og Wallbox-appen (iOS og Android) på slutten av dette dokumentet. For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

Wallbox App

• Ytelsesforbedringer. Vær oppmerksom på at med denne versjonen må du oppdatere til de versjonene som er angitt nedenfor. Hvis du har den konfigurert til å oppdatere automatisk, trenger du ikke oppdatere manuelt.

Pulsar Plus

• Den forbedrede kjøreplanadministrasjonen har ikke tidsbegrensninger, slik at du har mer frihet når du lader elektriske kjøretøy. Nå kan du koble bilen til når du vil, og laderen vil dermed følge den konfigurerte ladeplanen. Merk at du fremdeles kan lade bilen manuelt ved å trykke på Spill på laderen – ladingen stopper når du kobler fra bilen eller når batteriet er fulladet.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsar

*Oppdatert 19-10-2020