Release van 29 juli 2021

• Copper SB
  • MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de software van de Copper SB-lader en het MyWallbox-portaal.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je de software altijd actueel houden.

Copper SB

• Eco-Smart is er! Met deze nieuwe functie kun je de opgewekte energie van je zonnepanelen of windturbines gebruiken om je elektrische voertuig op te laden. Om deze functie te kunnen gebruiken, ga je naar Upgrades in de myWallbox-app en klik je op Eco-Smart om de functie te activeren en te configureren. Eco-Smart komt binnenkort ook beschikbaar voor de andere Wallbox-laders. Veel plezier met groen laden!

myWallbox-portal

• Om het je gemakkelijker te maken om het algemene overzicht van je laadstatistieken te bekijken is er nu in ,Dashboards een enkele vervolgkeuzelijst om informatie in alle widgets in een keer te filteren. Selecteer net boven Geleverde energie ofwel Vorige week of Afgelopen 6 maanden om jouw details in die periode te zien.
  • In ons voortdurende streven om je de meest plezierige ervaring te bieden zul je kleine veranderingen opmerken in de algemene gebruikersinterface van het portal, met name in Sessies