Utgivelse 29. juli 2021

Denne nye utgaven gir forbedringer i MyWallbox-portalen og Copper SB-laderne.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og Wallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

Copper SB

• Solar Charging er her! Med denne nye funksjonen kan du bruke energi som er generert av solpanelene eller vindturbinene dine til å lade det elektriske kjøretøyet ditt. For å begynne å bruke den, gå til Oppgraderinger i Wallbox-appen og klikk Solar Charging for å aktivere og konfigurere den. Solar Charging vil snart bli tilgjengelig for resten av Wallbox-laderne. Lykke til med grønn lading!

Wallbox portal

• For å gjøre det enklere for deg å få en generell oversikt over ladestatistikken din i Dashbord, er det nå en enkel nedtrekksliste for å filtrere informasjon i alle skjermelementene på en gang. Rett over Energi levert, velg enten Forrige uke eller Siste 6 måneder for å se informasjon for den perioden.
  • Vi forsøker hele tiden å gi deg en best mulig opplevelse, og du vil også legge merke til små forbedringer i portalens grensesnitt, spesielt i Økter