Utgivelse 29. juli 2021

• Copper SB
  • MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye utgaven gir forbedringer i MyWallbox-portalen og Copper SB-laderne.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

Copper SB

• Eco-Smart er her! Med denne nye funksjonen kan du bruke energi som er generert av solpanelene eller vindturbinene dine til å lade det elektriske kjøretøyet ditt. For å begynne å bruke den, gå til Oppgraderinger i myWallbox-appen og klikk Eco-Smart for å aktivere og konfigurere den. Eco-Smart vil snart bli tilgjengelig for resten av Wallbox-laderne. Lykke til med grønn lading!

myWallbox Portal

• For å gjøre det enklere for deg å få en generell oversikt over ladestatistikken din i Dashbord, er det nå en enkel nedtrekksliste for å filtrere informasjon i alle skjermelementene på en gang. Rett over Energi levert, velg enten Forrige uke eller Siste 6 måneder for å se informasjon for den perioden.
  • Vi forsøker hele tiden å gi deg en best mulig opplevelse, og du vil også legge merke til små forbedringer i portalens grensesnitt, spesielt i Økter