Utgåva den 29 juli 2021

Denna nya utgåva omfattar förbättringar av programvaran till MyWallbox-portalen och Copper SB-laddarna.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och Wallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Copper SB

• Ny finns Solar Charging! Med denna nya funktion kan du använda energi som alstras med solceller eller vindkraftverk för att ladda elbilen. För att använda den går du till Uppgraderingar i Wallbox-appen och klickar på Solar Charging för aktivering och konfigurering. Solar Charging kommer snart att erbjudas även för andra Wallbox-laddare. Ladda grönt!

Wallbox-portalen

• För att du ska få en bättre allmän översikt av din laddningsstatistik finns nu en rullgardinsmeny i Instrumentpaneler för filtrering av uppgifter i alla widgets. Precis ovanför Levererad energi väljer du antingen Senaste veckan eller Senaste sex månaderna för uppgifter om respektive period.
  • Genom vårt fortsatta arbete med att erbjuda dig den bästa laddningslösningen kommer du att märka mindre ändringar i portalens gränssnitt, särskilt under Laddningar