Release van 10 november 2020

Toepasbaar op

• Commander 2
  • MyWallbox
  • Pulsar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in het myWallbox-portal en de software van de Pulsar- en Commander 2-laders.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android). Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox portal

• We hebben het uiterlijk van de toewijzing van de lader verbeterd, om het voor jou duidelijker te maken. Je ervaart dit wanneer je een groep aanmaakt of een gebruiker toevoegt aan een groep, en op het tabblad Toegewezen laders van het profiel van een gebruiker.
  • In je Accountinstellingenis het veld Landnu een verplicht veld. Dit stelt ons in staat om je een meer op maat gemaakte ervaring te bieden bij het gebruik van de portal.

Pulsar

• Het laadplanningbeheer heeft nu geen tijdslimieten, zodat je meer vrijheid hebt bij het opladen van je elektrische voertuigen. Je kunt je auto aansluiten wanneer je maar wilt, en je lader volgt de geconfigureerde oplaadplanning. Houd er rekening mee dat je je auto nog steeds handmatig kunt opladen door op Afspelen op je lader te drukken. Het opladen stopt wanneer je de stekker uit het stopcontact haalt of wanneer de accu volledig is opgeladen.

Nieuwste softwareversies

Opladers

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsar

*Bijgewerkt 24/11/2020