Utgivelse 10. november 2020

Gjelder for

• Commander 2
  • MyWallbox
  • Pulsar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye utgaven gir forbedringer i MyWallbox-portalen og til Pulsar- og Commander 2-laderes programvare.

Finn de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

myWallbox-portalen

• Vi har forbedret utseendet og følelsen for ladertildeling for å gjøre det tydeligere for deg. Finn dette når du oppretter en gruppe, legger til en bruker i en gruppe og i fanen Tilordnede ladere i brukerprofilene.
  • I Kontoinnstillingerer Land-feltet nå et obligatorisk felt. Dette gjør det mulig for oss å tilby deg en mer tilpasset opplevelse når du bruker portalen.

Pulsar

• Den forbedrede kjøreplanadministrasjonen har ikke tidsbegrensninger, slik at du har mer frihet når du lader elektriske kjøretøy. Nå kan du koble bilen til når du vil, og laderen vil dermed følge den konfigurerte ladeplanen. Merk at du fremdeles kan lade bilen manuelt ved å trykke på Spill på laderen – ladingen stopper når du kobler fra bilen eller når batteriet er fulladet.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsar

*Oppdatert 24/11/2020