Utgivning den 10 november, 2020

• Commander 2
  • MyWallbox
  • Pulsar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva omfattar förbättringar av programvaran till MyWallbox-portalen och laddarna Pulsar och Commander 2.

I det följande finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android). De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

myWallbox-portalen

• Utseende och grafik för laddartilldelning har förbättrats för att vara tydligare. Det märks när man skapar en grupp, lägger till användare i en grupp och i användarprofilens flik Tilldelade laddare.
  • CLandär nu ett obligatoriskt fält i Kontoinställningar. Det gör att vi kan erbjuda dig en mer anpassad upplevelse när du använder portalen.

Pulsar

• Tidsbegränsningar har tagits bort i hanteringen av laddningsschema vilket ger bättre valmöjligheter vid laddning av bilen. Du kan nu koppla in bilen när som helst, och laddaren följer förinställt laddningsschema. Observera att du fortfarande kan ladda din bil manuellt genom att trycka på Play på laddaren – laddningen avbryts när du kopplar ur bilen eller om batteriet är fulladdat.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsar

*Uppdaterad 24/11/2020