Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Editie van 6 juli 2021

Toepasbaar op

• Commander 2
  • Copper SB
  • Pulsar Plus

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe editie brengt verbeteringen aan bij de Commander 2-, Copper SB- en Pulsar Plus-laders.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Commander 2, Copper SB, Pulsar Plus

• We hebben de Dynamic Power Sharing-functie verbeterd voor latere ondersteuning.
  • We hebben de verslagen en uitlezingen afkomstig van je lader volledig consistent gemaakt.
  • Sommige laadsessies van ingelogde gebruikers werden gerapporteerd als anoniem. Nu wordt elke sessie op de juiste manier per ingelogde gebruiker gerapporteerd en je kunt ze dienovereenkomstig laden (hetzij individueel of met onze Betalen per Maand-oplossing).

Nieuwste softwareversies

Laders

Commander 2Copper SBPulsar Plus