Hoe kan ik Smart-opladen activeren en gebruiken met Pulsar Max?

Smart-opladen, alleen beschikbaar met Pulsar Max, stelt je in staat je voertuig automatisch op te laden in de meest kosteneffectieve periodes, afhankelijk van je locatie. Je profiteert niet alleen van de laagste elektriciteitstarieven, maar ontlast ook het elektriciteitsnet van je stad, wat het milieu ten goede komt.

Volg de onderstaande stappen om Smart-opladen te activeren en in te stellen:

1. Log in op de myWallbox-app.
  2. Als je het nog niet hebt gedaan, koppel dan je oplader aan je account.
  3. Selecteer je oplader.
  4. Wacht tot de app verbinding maakt met je oplader via Bluetooth of Wi-Fi.
  5. Tik op “+ Schema toevoegen” om een slim schema te maken.
  6. De daluren worden weergegeven. Definieer een schema binnen deze weergegeven tijden om te profiteren van Smart-opladen.
  7. Tik op “Schema toevoegen” om te valideren.

Het Smart-oplaadschema is toegevoegd. Het wordt weergegeven met de tag “Off-peak” samen met uw eventuele andere geplande oplaadsessies.

Om Smart-opladen soepel te laten verlopen, moet je ervoor zorgen dat de oplader is aangesloten op de auto en dat de oplader is ontgrendeld wanneer Smart-opladen begint.

Als je net je oplader hebt toegevoegd, verschijnt er een pop-up voor Smart-opladen. De pop-up begeleidt je bij het toevoegen van je eerste slimme schema en stelt de meest efficiënte tijden in je regio voor.

Updated on 20/10/2022