Hvordan aktivere og bruke Smart-lading med Pulsar Max?

Smart-lading, tilgjengelig kun for Pulsar Max, lar deg automatisk lade kjøretøyet ditt i de mest kostnadseffektive periodene avhengig av din posisjon. I tillegg til at det lar deg utnytte de laveste el-prisene, begrenser det også belastningen på byens strømnett, noe som har en gunstig innvirkning på miljøet.

For å aktivere og sette opp Smart-lading, følg trinnene nedenfor:

1. Logg inn på myWallbox-appen.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, kopler du laderen din til kontoen din.
  3. Velg laderen din.
  4. Vent til appen kopler seg til laderen din via Bluetooth eller Wi-Fi.
  5. Trykk “+ Add schedule” for å opprette en smart plan.
  6. De mest lavkonjunktur periodene vises. Definer en planlagt økt innen disse viste tidene for å dra nytte av Smart-lading.
  7. Trykk “Add schedule” for å bekrefte.

Tidsplanen for Smart-lading er lagt til. Den vil vises med taggen “Off-peak” sammen med eventuelle andre planlagte ladeøkter.

For at Smart-ladingen skal gå knirkefritt, sjekk at laderen er tilkoplet bilen og at laderen er låst opp før Smart-lading begynner.

Hvis du nylig la til laderen din vil en dialogboks om Smart-lading vises. Dialogboksen veileder deg om hvordan du legger til din første Smart-økt, og gir forslag om de mest effektive tidene i ditt område.

Updated on 20/10/2022