Hur du aktiverar och använder Smart-laddning med Pulsar Max

Smart-laddning, endast tillgängligt för Pulsar Max, gör att du automatiskt kan ladda bilen under de mest kostnadseffektiva perioderna beroende på var du befinner dig. Förutom att du kan dra nytta av de lägsta elpriserna avlastar det också stadens elnät, vilket har en positiv inverkan på miljön.

Följ stegen nedan för att aktivera och konfigurera Smart-laddning:

1. Logga in i myWallbox-appen.
  2. Om du inte redan har gjort det ska du koppla din laddare till ditt konto.
  3. Välj din laddare.
  4. Vänta tills appen ansluter till laddaren via Bluetooth eller Wi-Fi.
  5. Tryck på “+ Lägg till schema” för att skapa ett smart schema.
  6. Perioder utanför rusningstid visas. Definiera ett schema inom dessa tider för att dra nytta av Smart-laddning.
  7. Tryck på “Schemalägg” för att bekräfta.

Schemat för Smart-laddning har lagts till. Den kommer att visas med taggen “Utanför rusningstid” tillsammans med dina eventuella andra schemalagda laddningssessioner.

För att Smart-laddning ska fungera smidigt bör du se till att laddaren är ansluten till bilen och att laddaren är olåst när Smart-laddningen ska börja.

Om du precis har lagt till din laddare visas en popup-fönsterruta för Smart-laddning. Popup-fönstret guidar dig i hur du lägger till ditt första smarta schema och föreslår de mest effektiva tiderna i ditt område.

Updated on 20/10/2022