Hoe schakel je voor een specifieke lader Betalen per maand in?

Inschakelen van de Betalen per maand-functie voor specifieke laders

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de Wallbox-portal.

De Wallbox-portal geeft je de volledige controle over je laadervaring, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Je kunt ook het energieverbruik van en kostenbesparingen op in gebruik genomen elektrische voertuigen beheren.

Het Wallbox Business-abonnement stelt de super-administrator van de ruimte in staat om de functie Betalen per maand in te schakelen, de gebruikers uit te nodigen om zich te abonneren op een maandelijkse betaling en betalingen te ontvangen op basis van de verbruikte energie of de verstreken tijd.

2. Het inschakelen van de Betalen per maand-functie

Als je de super-administrator van de ruimte bent, moet je de Betalen per maand-functie inschakelen voor de lader(s) die je wilt gebruiken voor het opladen op basis van maandelijkse betalingen.

Om deze actie uit te voeren, moet je ervoor zorgen dat aan de volgende vereisten is voldaan:

• Abonnement op Wallbox Business-abonnement
  • Je hebt de functie van super-administrator

Om de Betalen per maand-functie voor een specifieke lader in te schakelen:

1. Bezoek de Wallbox-portal.
  2. Meld je aan met de inloggegevens voor je account.
  3. Klik in het scherm van de lader op de lader waar je de Betalen per maand-functie voor wilt inschakelen.
  1. Op het scherm van de lader ga je naar het tabblad INSTELLINGEN.
  1. Schakel onder het gedeelte Oplaadmodus de knop Betalen per maand in.

Er zal een bevestigingsbericht verschijnen voor het inschakelen van de Betalen per maand-functie.

1. Klik op ACCEPTEREN.

De Betalen per maand-functie is nu ingeschakeld voor de geselecteerde lader. Vervolgens kun je overgaan tot het aanmaken van een betalingstarief of het toewijzen van bestaande tarieven aan de lader. Ga voor meer informatie over Hoe maak ik tarieven aan voor Betalen per maand en Hoe wijs ik tarieven toe voor Betalen per maand naar de Wallbox-portal.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021