Sådan genstarter du din oplader eksternt via myWallbox-portalen

Sådan genstarter du din oplader eksternt via myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vil altid give deres kunder de bedste produkter, den bedste service og brugeroplevelse. Portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

myWallbox-portalen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Abonnement på Wallbox-standard eller Wallbox-erhverv giver dig mulighed for at genstarte din oplader eksternt. Dette giver dig mulighed for at opdatere din oplader hvor som helst uden at være fysisk til stede på opladerens placering.

2. Krav til udførelse af genstart

Hvis du er super-administrator eller administrator af gruppen, kan du fjernbetjene en genstart.

For at fjernbetjene en genstart skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på enten Wallbox-standard eller Wallbox-erhverv.
  • Opladeren skal være forbundet til skyen.
  • Det tilgængelige genstartikon på myWallbox-portalen vises kun, hvis opladeren er forbundet til skyen.
  •  Sørg for, at du har en oplader, der kan genstartes på afstand. Alle opladere kan fjerngenstartes undtagen Wallbox Pulsar.

3. Fjerngenstartsprocessen

1. Log ind på myWallbox- portalen.

https://my.wallbox.com/

1. Gå til siden Opladere.
  1. Klik på den ønskede oplader.

Siden med opladerens oplysninger vises.

1. Hvis en genstart ikke er tilgængelig, vises genstartsikonet i en grå farve.
  1. Hvis en genstart er tilgængelig, vises genstartsikonet i en grøn farve.
  1. Hold markøren over genstartikonet.

Meddelelsen “Genstart tilgængelig” vises.

1. Klik på genstartsikonet for at påbegynde opdateringen.

GENSTART OPLADER-vinduet med opdateringsoplysningerne vises.

1. Klik på OKAY.

Genstartsprocessen påbegyndes.

Opladerens tilstandsikon bliver gråt.

Bemærk: Opladeren kan ikke bruges, mens den genstarter.  Opdateringen af opladeren starter, og du kan genoptage brugen af ​​opladeren om få minutter, når opdateringen er afsluttet.

Hvordan annullerer jeg en opdatering?

Du kan annullere en opdatering ved at klikke uden for vinduet. Vinduet forsvinder.

Hvad sker der, hvis genstarten mislykkes?

I øjeblikket ved vi ikke, hvad der sker, hvis fjerngenstart mislykkes.