Hvordan installeres 4G-nøglen, der følger med Commander 2?

Følg venligst nedenstående trin for at installere 4G-nøglen, som følger med Commander 2-pakken og for at aktivere 4G-forbindelsen.

Important:  Disse trin skal følges af din montør direkte ved installation af din Commander 2.

A. Installation af 4G-nøglen

1. Åbn pakken med din Commander 2.
  2. Tag skærmen ud og læg den forsigtigt på en flad overflade med skærmen nedad. Vær omhyggelig med ikke at beskadige skærmen eller de elektriske forbindelser under den.

commander 2 open

1. Tag 4G-nøglen ud af æsken med tilbehør, og find USB-portene på siden af skærmen.

1. Sæt 4G-nøglen i den øverste port.

Important:  I dette trin skal du være forsigtig ikke at røre ved eller fejlagtigt håndtere den blottede elektronik.

1. Så snart 4G-nøglen er korrekt sat i, kan du fortsætte med resten af installationen som beskrevet i installationsvejledningen.
  2. Når installationen er gennemført, må du ikke glemme at aktivere 4G-forbindelsen (gennem myWallbox-appen eller skærmen på Commander 2).

B. Aktivering af 4G-forbindelse

Hvis du endnu ikke har en konto, bedes du tilmelde dig og tilføje din oplader til din konto ved hjælp af QR-koden (eller serienummer og UID).

1. Log ind på myWallbox-appen ved at indtaste dine oplysninger.

Credentials page

1. Vælg din Commander 2, og bliv inden for Bluetooth-rækkevidde under hele den følgende proces.

Charger selection screen commander2

1. Så snart beskeden “TILSLUTTET” vises, kan du gå til Indstillinger.

Commander 2 app main screen

1. Åbn menuen “Forbindelser”.

settings menu connectivity

1. Vælg 3G/4G.

connectivity menu 3G/4G

1. Aktivér 3G/4G-muligheden med skydeknappen, og udfyld APN-feltet med værdien:
    inetd.vfes

4g menu
Important:  Lad de øvrige felter stå tomme.

1. Gem konfigurationen ved at trykke på gem-knappen nederst på skærmen.

4g menu save

1. 4G-ikonet vises på opladeren, så snart den er tilsluttet til netværket. Dette kan tage et par minutter.

B. Gennem Commander 2-skærmen

1. Klik på menuikonet nederst til venstre.

WhiteFrontCamScreen-2

1. Tryk på ikonet for indstillinger.

1. Tryk på FORBINDELSE.

1. Tryk på 3G/4G.

3gMenuDisabled

1. Flyt 3G/4G-skydeknappen til ON, og udfyld APN-feltet med:
inetd.vfes

3gMenuEnabled
Important:  Lad de øvrige felter stå tomme.

1. Tryk på GEM. 4G-ikonet vises på opladeren, så snart den er tilsluttet til netværket. Dette kan tage et par minutter.

3gconnected

[elementor-template id="1022"]
Updated on 24/01/2022